Aanleggen van zonneterrassen

Nieuw aangelegd zonneterras voor restaurant Le magret te Beervelde

Nieuw aangelegd zonneterras voor restaurant Le magret te Beervelde


Een zonneterras aanleggen voor restaurant, hotel, taverne of café ?

U kan ook op ons een beroep doen voor de aanleg van een zonneterras voor uw restaurant, hotel, taverne of een cafe . Onze laatste realisatie betrof alle grondwerken en de volledige aanleg van een prachtig zonneterras voor het restaurant Le magret te Beervelde in Oost-Vlaanderen. U kan het verloop van deze werken aan het zonneterras bekijken op onze facebookpagina en de foto’s van het zonneterras in zijn afgewerkte toestand zie je hier .

WENST U EEN GRATIS OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Email: info@algemene-onderneming-de-reu-filip.be of bel me op GSM: 0474 834 228