Werken die wij uitvoeren voor particulieren

Als particulier is het niet altijd mogelijk om uw afbraak en grondwerken zelf uit te voeren. Het is lichamelijk zwaar en vuil werk en men beschikt zelf ook niet altijd over het nodige zware materiaal of de vereiste kennis.

Wij kunnen particulieren veel tijd, werk en zelfs geld en eventuele lichamelijke letsels besparen door deze werken voor u als particulier uit te voeren en hebben een jarenlange ervaring in alle soorten van grondwerken en afbraakwerken.

Welke werken voeren wij nog uit voor u als particulier ?

Het aanleggen van tuinpadden en opritten met kasseien (onze specialiteit), klinkers, blauwsteen enz… Wilt u toch zelf afbraakwerken of grondwerken doen.Dan kan u ook op ons rekenen voor de verhuur en het plaatsen van een container.

Een voorbeeld: voor de woning hieronder hebben wij alle werken mogen uitvoeren, het graven van de funderingen, de grondwerken, nivelleren , het plaatsen van het tuinhuis, het leggen van de oprit, paadjes , het terras en het plaatsen van de omheiningen. Uiteraard word alle bouwafval ook door ons verwijderd.

werk1 werk2
werk3 werk4
werk5 werk6

Wij bieden u tevens de mogelijkheid recuperatie bouwmaterialen en stenen aan te kopen aan zeer gunstige prijzen. Heeft u een werk waarvan u twijfelt of wij deze voor u kunnen uitvoeren bel ons dan gerust eens op of email ons voor meer informatie betreffende de eventuele uit te voeren werken of welke recuperatie materialen wij hebben.

De Reu Filip GSM : 0474 834 228
Email: info@algemene-onderneming-de-reu-filip.be