Auteursarchief: pierre

Aanleggen van zonneterrassen

Nieuw aangelegd zonneterras voor restaurant Le magret te Beervelde

Nieuw aangelegd zonneterras voor restaurant Le magret te Beervelde


Een zonneterras aanleggen voor restaurant, hotel, taverne of café ?

U kan ook op ons een beroep doen voor de aanleg van een zonneterras voor uw restaurant, hotel, taverne of een cafe . Onze laatste realisatie betrof alle grondwerken en de volledige aanleg van een prachtig zonneterras voor het restaurant Le magret te Beervelde in Oost-Vlaanderen. U kan het verloop van deze werken aan het zonneterras bekijken op onze facebookpagina en de foto’s van het zonneterras in zijn afgewerkte toestand zie je hier .

WENST U EEN GRATIS OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Email: info@algemene-onderneming-de-reu-filip.be of bel me op GSM: 0474 834 228

Werken welke wij uitvoeren voor bedrijven, steden en gemeenten.

Wij werken ook voor bedrijven, steden, gemeenten en openbare besturen en voeren alle werken uit volgens beschrijf . Welke werken kunnen wij voor bedrijven, steden, gemeenten en openbare besturen uitvoeren ? Rioleringswerken, funderingswerken, grondwerken, bestratingswerken, wegeniswerken en omgevingswerken.

Hieronder ziet u fotos van de bestratingswerken welke wij hebben gedaan in opdracht van de gemeente Vinderhoute .

openbare-werken-kasseibaan1 openbare-werken-kasseibaan2
openbare-werken-kasseibaan3 openbare-werken-kasseibaan4
openbare-werken-kasseibaan5

Voor de firma tijdsbeeld Piece-Monte voerden wij de afbraakwerken in en om hun bedrijfsgebouw uit,tevens hebben wij de grondwerken van de inrit, oprit en een omheining van steenhagen geplaatst.

totaalzicht-firma1 firma1ingang
oprit-firma1 opritmetparking

Wenst u van onze diensten gebruik te maken als bedrijf, stad, gemeente of openbaar bestuur?
Email ons voor meer informatie betreffende de uit te voeren werken of maak direct een afspraak.

Email: info@algemene-onderneming-de-reu-filip.be
Telefoon: GSM 0474 834 228
Filip De Reu
kaprijkestraat 33
9971 lembeke
BE 0711 646 636

Werken die wij uitvoeren voor particulieren

Als particulier is het niet altijd mogelijk om uw afbraak en grondwerken zelf uit te voeren. Het is lichamelijk zwaar en vuil werk en men beschikt zelf ook niet altijd over het nodige zware materiaal of de vereiste kennis.

Wij kunnen particulieren veel tijd, werk en zelfs geld en eventuele lichamelijke letsels besparen door deze werken voor u als particulier uit te voeren en hebben een jarenlange ervaring in alle soorten van grondwerken en afbraakwerken.

Welke werken voeren wij nog uit voor u als particulier ?

Het aanleggen van tuinpadden en opritten met kasseien (onze specialiteit), klinkers, blauwsteen enz… Wilt u toch zelf afbraakwerken of grondwerken doen.Dan kan u ook op ons rekenen voor de verhuur en het plaatsen van een container.

Een voorbeeld: voor de woning hieronder hebben wij alle werken mogen uitvoeren, het graven van de funderingen, de grondwerken, nivelleren , het plaatsen van het tuinhuis, het leggen van de oprit, paadjes , het terras en het plaatsen van de omheiningen. Uiteraard word alle bouwafval ook door ons verwijderd.

werk1 werk2
werk3 werk4
werk5 werk6

Wij bieden u tevens de mogelijkheid recuperatie bouwmaterialen en stenen aan te kopen aan zeer gunstige prijzen. Heeft u een werk waarvan u twijfelt of wij deze voor u kunnen uitvoeren bel ons dan gerust eens op of email ons voor meer informatie betreffende de eventuele uit te voeren werken of welke recuperatie materialen wij hebben.

De Reu Filip GSM : 0474 834 228
Email: info@algemene-onderneming-de-reu-filip.be

aannemer afbraakwerken, grondwerken,zeefwerken aanleg van tuinen en opritten en containerdienst

Als klant kan U bij ons terecht voor alle grondwerken .

Alle werken worden uitgevoerd volgens de met de opdrachtgever gemaakte afspraken en de offerte.Ik sta garant voor de kwaliteit van alle werk en een tijdige oplevering.

Algemene onderneming De Reu Filip doet ook alle afbraakwerken en ontmantelingen van gebouwen. Voeren voor u alle soorten grondwerken uit zoals graven van funderingen, putten, kruipkelders enz…

grondwerken met kraan

Wij doen ook zeefwerken op kleine oppervlaktes en u kan bij ons tevens goede teelaarde verkrijgen. Plaatsen uw afsluitingen en omheiningen en staan in voor de aanleg van tuinen, parkings en opritten.

Onze specialiteit is het leggen van kasseien

Verder bieden wij u nog een containerdienst aan voor Oost- Vlaanderen en West- Vlaanderen. Wij houden ook steeds rekening met de wensen en verlangens van onze klanten en opdrachtgevers.

Professioneel  uitgevoerde werken en met een gegarandeerde kwaliteit van door ons geleverde producten.

WENST U EEN GRATIS OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Email: info@algemene-onderneming-de-reu-filip.be of bel me op GSM: 0474 834 228